Ilman sokeria ja vehnää

Yksinkertaista hyvää / 8. päivä

Jätä kommentti

Eräs blogia lukenut ystäväni totesi, että syön vähän. Minusta syön riittävästi. Tässä yhteydessä haluan muistuttaa, että en ole ravitsemusterapeutti eli nämä ruuat toimivat minulla, en tiedä muista. En muuten myöskään ole koskaan laskenut kaloreita. Syön niin kuin hyvältä tuntuu. Varmaan joku tuumii, että syön aina samaa salaattia ja porkkanoita. Ne ovat nyt maistuneet. Samaa ja yksinkertaista ruokaa saa syödä, jos se maistuu. Ei ole mikään pakko keksiä aina uutta. Yksinkertainen on usein sekä hyvää että terveellistä.

Aamiainen
Raakapuuro mustikoista,
banaanista, siemenistä ja
kaurahiutaleista (resepti)

Lounas
2 kikhernepihviä (eilen valmistamiani)
Täysjyväriisiä
Salaatti:
Salaatinlehtiä
Tomaatti
Kurkku
Jogurttikastike (kuten eilen)

Välipala
2 porkkanaa
Mustikoita metsässä

Illallinen
2 ruisleipäpalaa
Kylmäsavulohta
Voi/rypsiöljyseos
1 Tomaatti
Kurkkua
1 porkkana

Iltapala
1 ruisleipäpala
Voi/rypsiöljyseos
1 tomaatti
Kurkkua
Salaatinlehtiä
Aromisuolaa

Kiitoksen aiheita
Kiitos auringonpaisteesta
Kiitos metsän rauhasta
Kiitos mukavista ruokahetkistä
Kiitos porkkanoista
Kiitos mielikuvituksesta

Porkkanaa voi tarjoilla monella tavalla. Kannattaa kokeilla, mikä muoto tekee parhaiten kauppansa.  Raaste sopii myös kastikkeisiin. Syön yleensä porkkanat kokonaisina ja kuorimatta. Huuhtelen ne vain. Pääasiassa ostan luomuporkkanoita.

Porkkanaa voi tarjoilla monella tavalla. Kannattaa kokeilla, mikä muoto tekee parhaiten kauppansa. Raaste sopii myös kastikkeisiin. Syön yleensä porkkanat kokonaisina ja kuorimatta. Huuhtelen ne vain. Pääasiassa ostan luomuporkkanoita.

Mainokset

Kirjoittaja: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s